Wonen op schoot

Woningcorporatie woCom

Ben je in Schoot op zoek naar een huurwoning, dan kom je snel uit bij woningcorporatie woCom. Een woningcorporatie is een organisatie die als doel heeft om betaalbare woonruimte te bieden aan mensen die niet zelfstandig in staat zijn om een woning te kopen of te huren op de vrije markt. Woningcorporaties bouwen, verhuren en onderhouden daarom betaalbare, sociale huurwoningen en helpen mee met de realisatie van leefbare wijken. Dat doen ze door initiatieven van huurders te ondersteunen en door samen te werken met politie, zorg en welzijn. In de gemeente Cranendonck is woningcorporatie woCom actief.

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning?
Schrijf u dan als woningzoekende in op Wooniezie (www.wooniezie.nl). Met uw inschrijving kunt u reageren op de woningen op de website, bijvoorbeeld die van woCom. Inschrijven is gratis en kan al vanaf 18 jaar. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe meer wachttijd u opbouwt. Dit kan een verschil maken als u reageert op het woningaanbod op Wooniezie. Als starter op de woonmarkt, maar ook als senior die (straks) kleiner en gelijkvloers wil gaan wonen.

Heeft u een vraag aan woCom?
Dan bereikt u de woningcorporatie via onderstaande contactgegevens. Bijvoorbeeld als u van woCom huurt en een reparatieverzoek wilt doorgeven, vragen heeft over het betalen van de huur of opmerkingen heeft over uw woning of woonomgeving. Maar ook als woningzoekende of niet-huurder kunt u bij woCom terecht. Zij helpen u graag, bijvoorbeeld tijdens het inloopspreekuur in Budel.

Contactgegevens woCom

Witvrouwenbergweg 2, 5711 CN Someren
Tel.:                       (0493) 49 76 66
E-mail:                  info@wocom.nl
Website:             www.wocom.nl


Inloopspreekuur Budel

Elke 1e donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur (behalve in schoolvakanties, kijk voor actuele tijden op www.wocom.nl/contact). Multifunctioneel centrum De Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel.