Persberichten

Energiecafé 15 mei : Slim je huis verwarmen 

Heb je je al ingeschreven voor  het volgende EnergieCafé op 15 mei a.s.? Slim verwarmen van je huis staat hierin centraal.
Als je je nu laat informeren, kun je de volgende winter profiteren van de aanpassingen. Profiteren van de financiele voordelen, maar ook van het mogelijk
extra comfort in je huis.  Tijdens het komende EnergieCafé is de technische kant van dit onderwerp ondergeschikt. Welke afwegingen moet je
maken, hoe zit dat met het wel of niet hebben van zonnepanelen en een  warmtepomp, enz. Interessant voor iedereen, dus ook als je geen technische
achtergrond hebt. Geen enkele reden om thuis te blijven. En breng vooral je buren, vrienden of familie mee.

 

Want zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief:
Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om gratis kennis te maken met hetEnergieCafé. Je eerste bezoek aan het EnergieCafé is helemaal gratis.
Mooier nog, je krijgt een gratis een gratis lidmaatschap voor de Energie Coöperatie Cranendonck voor het eerste jaar, cadeau. Uiteraard zonder
verplichtingen en het stopt automatisch na een jaar.

 

 

Kom luisteren en meepraten op 15 mei. Aanmelden kan via de website cooperatiecranendonck.nl/energiecafe  en reserveer de datum alvast in je agenda

 

 

Eerste Energie Café in 2024 :6 maart

6 maart gaat het EnergieCafé dit jaar van start met de gratis huisscan.

Ben jij huiseigenaar en gebruik je veel gas, meer 800m3, of veel elektra kom dan naar het Energiecafé in Soerendonk. Tijdens deze avond krijg je inzicht in je eigen energieverbruik in relatie tot je woning De gratis HuisScan geeft meteen een goed overzicht van alle bespaar opties. Alle maatregelen voor jouw woning komen langs zoals slim isoleren, ventileren, CV vervangen met of zonder (hybride) warmtepomp en zelf energie opwekken en zonnepanelen. 

 

Tijdens het EnergieCafé wordt de gratis huisscan ‘live’ gepresenteerd voor enkele oudere woningen.

Kom ook naar het ECC Energiecafé op 6 maart om 19.30 uur in De Smederij in Soerendonk en neem meteen je energie jaarnota of app mee met je jaarverbruik m3 gas en kWh elektra. Dan weet je echt waar je over praat.

Aanmelden doe je via de <website>

Waar: De Smederij, Dorpstraat 26 in Soerendonk

Wanneer: woensdag 6 maart a.s.

Tijd: 19.30 uur

Toegang: gratis voor leden, niet leden betalen € 5,– entree. Het lidmaatschap van de ECC kost € 10,– per jaar. Dat is inclusief 4 EnergieCafés. Niet-leden kunnen ter plaatse lid worden en profiteren van de voordelen.

 

Noteer nu alvast de andere data voor 2024 in je agenda. Of, nog beter, meld je vast aan. Dan mis je het EnergieCafé zeker niet.

  • 15 mei 2024
  • 18 september 2024
  • 13 november 2024

 

Denk mee voor de komende Energie Cafés

De Energie Coöperatie Cranendonck wil bij het kiezen van onderwerpen voor de komende energiecafés graag zo goed mogelijk aansluiten wat onze leden en nieuwsbriefontvangers wensen.

 

Wij horen graag van jullie welke onderwerpen je interessant vindt. Dus, schroom niet, en laat het ons weten. Ook namen van mogelijke inleiders zijn welkom. Stuur je ideeën en suggesties naar. info@cooperatiecranendonk. Wij gaan aan de slag met al jullie ideeën.